Pages

Saturday, May 7, 2016

Suvine must / Summerish black

Kevad-suvise kollektsiooni esitlus jätkub.

Mulle millegipärast ikka enamus kleite "venivad" pikkadeks. Lühikestega saab see mõnus töö kuidagi liiga ruttu otsa. Niisiis võtsin ühe oma lemmikutest lõngadest - Drops Safran , ja läksin eriti igavat teed: musta teed. Safran on lemmik, sest ta on kammitud puuvill ja seega eriti pehme ja mõnus kanda.
Edasi lõige - jälle igav, trompet. Aga no töötab noh.
Ülejäänud inspiratsioon tuli jälle mu lemmikute: Zuhair Muradi ja Elie Saabi loomingut jälgides. Neil küll pole endil midagi heegeldatut (või kui on, siis väga vähe ja ma pole tabanud) aga nende looming inspireerib mind heegeldama.

Niisiis saage tuttavaks minu suvine must.

Spring-summer 2016 collection launch continues.

I dont know why but the majority of my dresses somehow come out full length. To make a short dress is too little work for me. So I took one of my favourite yarns - Drops Safran and a very boring choice of colour - black. Safran is good because it is combed cotton and hence extremely soft and nice to wear.
Next - the pattern. Boring choice again - trumpet. Well, but it works.
The rest of the inspiration came from my favourite fashion designers: Zuhair Murad and Elie Saab. I havent found any crochet items of theirs but their creations inspire me to crochet.

So, you are welcome to meet my summerish black.



Mustrid ma viimasel ajal teen ise. Otsin küll midagi sobivat selle musta miljoni faili hulgast, mis mul kogutud, aga ükski kunagi ei kõlba.
Ja kleidid teen tihti ikka keskelt üles ja keskelt alla.
Ja jälle üks lihtsaima vastupanu tee -  paatkaelus.

The patterns I lately make myself. I usually search through all my zillion-trillion chart files and none of them is ever good enough.
The dresses are also mainly from the middle to top and from the middle to the bottom.
And the collar is again one of the simplest solutions - boat shape.


Ihuvärvi lühikese voodriga annabki kenasti suvekleidi mõõdu välja. Täispikk must vooder alla ja on aastaringne õhtukleit.
Nii lihtsalt see käibki.
Aga seda musta voodriga varianti tuleb praegu lihtsalt ette kujutada.

With the nude short lining it is summer dress. Wearing a full length black lining it is all year evening gown.
As simple as that.
But the black lining version must be currently imagined.






Kõik ehted: Vivrut Jewelry

Photoshoot jewelry: Vivrut Jewelry


Fotosessioonil olid suureks abiks taas Kalamaja tänavad ja hoovid, minu ustav Nikon ja muidugi sire ja sädelev Siret! Aitäh, Siret!!

The Kalamaja streets and courts and my faithful Nikon were important participants of the photoshoot and of course sparkling and supercool Siret. Thank you, Siret!!

3 comments: